Müsli koekjes met rozijntjes

Ingrediënten voor dit heerlijke koekje:

- 125gr zachte roomboter

-  140gr lichtbruine basterdsuiker

- 1/2 tl kaneel

-  20gr vloeibare honing

-  snuif honing

- 1/2 losgeklopt ei

- 200gr mûsli 

- 150gr bloem voor gebak

- 2 1/2 tl bakpoeder

- 1/2 eiwit losgeklopt

 

Werkwijze:

Doe boter, suiker,honing en zout in een kom en meng goed door.meng dan het ei erdoor en dan müsli,bloem en bakpoeder...kneed manueel tot een stevige deeg en verpak het in een huishoudfolie, laat vervolgens minstens 1u rusten in de koelkast.

Zet de oven nu op 165°

Kneed de deeg kort door en maak zoals op de foto brokjes van 20gr , maak er balletjes van en druk ze tot de helft plat.leg ze op een beklede bakplaat en borstel ze in met wat eiwit voor een mooie glans, deze lopen niet uit Bij het bakken...

En bak ze op 20 a 24min goudbruin.

Leg ze op een rooster om even te koelen...

Smakelijk!